INVL Logo

Iš „INVL Baltic Real Estate“ investicinio komiteto traukiasi E. Damulis

Iš investicijų į nekilnojamąjį turtą bendrovės „INVL Baltic Real Estate“, kurią valdo bendrovė „INVL Asset Management“, investicinio komiteto nuo šių metų vasario 13 dienos traukiasi Egidijus Damulis. Komitete toliau dirbs Vytautas Bakšinskas ir Andrius Daukšas.
 
„Egidijus Damulis atliko esminius darbus, susijusius su „Vilniaus vartų“ komplekso dalies įsigijimu, perėmimu, naujos koncepcijos parengimu bei nuoma. Jam vadovaujant „INVL Baltic Real Estate“, įvyko bendrovės pertvarkymas į UTIB. Esame dėkingi Egidijui už atliktus darbus, kurie turės reikšmingą teigiamą įtaką turto ir kompanijos vertės augimui. Manome, kad ir ateityje yra galimas šalių bendradarbiavimas svarstant nekilnojamojo turto verslo ar atskirų objektų vystymo strategijas“, – sakė „INVL Asset Management“ generalinis direktorius Darius Šulnis.
 
Pasak E. Damulio, dirbant bendrovėje 2016 metais buvo pagerinti valdomo turto veiklos rodikliai, taip pat sėkmingai pertvarkyta neseniai įsigyta „Vilniaus vartų“ komplekso dalis Gynėjų gatvėje, kuri artimiausiu metu taps patraukliu sostinės „fintech“ ir „hi-tech“ centru.
 
2016 m. gruodžio 22 dieną uždarojo tipo investicinės bendrovės (UTIB) statusą gavusios „INVL Baltic Real Estate“ valdymą perėmė turto valdymo bendrovė „INVL Asset Management“. Bendrovei įgijus UTIB statusą, sprendimus dėl „INVL Baltic Real Estate“ investicijų bei veiklos organizavimopriima investicinis komitetas. UTIB „INVL Baltic Real Estate“ veiks 30 metų, iki 2046 metų gruodžio 22 dienos, su galimybe šį terminą pratęsti dar 20 metų.
 
„INVL Baltic Real Estate“ valdo 52 mln. eurų vertės 58 tūkst. kvadratinių metrų nekilnojamojo turto strategiškai patraukliose vietose Vilniuje ir Rygoje: biurų ir komercines patalpas sostinės „Vilniaus vartų“ komplekse, verslo centrą „IBC“ šalia Konstitucijos prospekto bei biurų pastatus Senamiestyje Vilniaus gatvėje, Šiaurės miestelyje, biurų ir sandėlių patalpas Kirtimuose, taip pat „Dommo business park“ gamybos, sandėliavimo ir biuro patalpų kompleksą šalia Rygos aplinkkelio. Bendrovės akcijomis yra prekiaujama NASDAQ Vilnius biržoje.