INVL Logo

Dėl „INVL Baltic Real Estate” dalies nekilnojamojo turto galimo pardavimo

Informuojame, kad vyksta derybos dėl UTIB „INVL Baltic Real Estate” (toliau gali būti vadinama Bendrove) priklausančio verslo centro IBC, esančio A. Juozapavičiaus ir Šeimyniškių gatvėse Vilniuje, pardavimo.

Šiuo metu potencialus investuotojas uždarojo tipo informuotiesiems investuotojams skirtas investicinis fondas LORDS LB BALTIC GREEN FUND (V), valdomas UAB „Lords LB Asset Management“, kreipėsi į Konkurencijos tarybą dėl leidimo sandoriui įgyvendinti. Apie sandorio baigtį bus paskelbta po Konkurencijos tarybos išvadų, tikimasi, kad sprendimas bus priimtas kitų metų pradžioje.

2019 m. rugsėjo pabaigoje Bendrovės grynųjų aktyvų vertė akcijai sudarė 2,7185 eurus. Jeigu aukščiau minėtas turtas būtų už sandorio kainą parduotas 2019 m. rugsėjo pabaigoje, tai grynųjų aktyvų vertė akcijai siektų apie 3,29 eurus.

IBC verslo centro bendras plotas sudaro apie 22,7 tūkst. kv. m, o nuomojamas plotas yra 17,6 tūkst. kv. m. Tuo tarpu užimtumas 2019 m. trečio ketvirčio pabaigoje siekė 98%. Įvykus sandoriui nuomos sutartys su patalpų nuomininkais išliktų galioti ir būtų tęsiamos galiojančiomis sutarčių sąlygomis.

Galimas Bendrovės dalies nekilnojamojo turto portfelio sandoris nedaro įtakos Bendrovės akcininkų teisėms ir (arba) pareigoms ar Bendrovės veiklai.

 

Asmuo, įgaliotas suteikti papildomą informaciją:
Valdymo įmonės Nekilnojamojo turto fondo valdytojas
Vytautas Bakšinskas
El.paštas vytautas.baksinskas@invl.com