„INVL Baltic Real Estate“ grupė pasirašė 15,4 mln. eurų paskolos sutartį

Biržoje listinguojamos įmonės „INVL Baltic Real Estate“ antrinė įmonė „Invaldos nekilnojamojo turto fondas“ su Šiaulių banku pasirašė 15,35 mln. eurų (53 mln. litų) paskolos sutartį.

Sutarties trukmė – 5 metai, lėšos skiriamos „Invaldos nekilnojamojo turto fondo“ įsipareigojimams kitam bankui refinansuoti.
„Užsitikrinę ilgalaikį bankinį finansavimą bei turėdami stiprius pinigų srautus iš veiklos, galėsime koncentruotis ties ilgalaikiais vertės didinimo ir grąžos investuotojams maksimizavimo tikslais“, – sakė „INVL Baltic Real Estate“ direktorius Darius Šulnis.

„Įvertinę sėkmingai dirbančios „INVL Baltic Real Estate“ grupės veiklą ir tikėdamiesi ilgalaikės partnerystės, suteikėme finansavimą „Invaldos nekilnojamo turto fondui“. Manome, kad ši Šiaulių banko paskola „Invaldos nekilnojamo turto fondui“ sudarys galimybes optimizuoti turimus finansinius įsipareigojimus ir patogiau juos valdyti“, – sakė Šiaulių banko administracijos vadovas Vytautas Sinius.

„INVL Baltic Real Estate“, kurios pagrindinė įmonė yra „Invaldos nekilnojamojo turto fondas“, valdo 52 tūkst. kvadratinių metrų komercinės paskirties pastatų Vilniuje bei Rygoje.

2014 m. birželio pabaigoje „INVL Baltic Real Estate“ nuosavas kapitalas siekė 49,4 mln. litų (14,2 mln. EUR), o turtas – 135,7 mln. litų (39,3 mln. EUR).