„INVL Baltic Real Estate“ vadovaus Egidijus Damulis

Šalies investicijų į nekilnojamąjį turtą bendrovei „INVL Baltic Real Estate“ nuo 2016 metų sausio 4 dienos vadovaus Egidijus Damulis, sukaupęs penkiolikos metų patirtį tarptautinėse nekilnojamojo turto vystymo ir valdymo bendrovėse.

Jis „INVL Baltic Real Estate“ direktoriaus pareigose pakeis Andrių Daukšą, kuris taps šios bendrovės direktoriaus pavaduotoju ir tęs karjerą kaip investicijų valdytojas vienoje pirmaujančių turto valdymo grupių Baltijos šalyse „Invalda INVL“, aktyviai dalyvaudamas kitų šios grupės valdomų verslų vystyme bei priežiūroje.

„Pastaraisiais metais nuosekliai gerėjantys „INVL Baltic Real Estate“ veiklos rezultatai tapo puikia atspara bendrovei žengti į naują etapą. Tikime, kad naujojo bendrovės vadovo prisijungimas leis dar labiau sustiprinti ne tik bendrovės, bet ir „Invaldos INVL“ grupės pozicijas nekilnojamo turto rinkoje“, – sako turto valdymo grupės „INVL Baltic Real Estate“ valdybos pirmininkas Alvydas Banys.

„INVL Baltic Real Estate“ valdomi įvairios komercinės paskirties nekilnojamojo turto objektai – verslo centrai, gamybos ir sandėliavimo patalpos – Vilniuje bei Rygoje pasižymi aukštais užimtumo rodikliais bei generuoja stabilius finansinius srautus. Be to, dalis objektų bendrovės nekilnojamojo turto portfelyje turi tolimesnio vystymo potencialą.

A.Banio teigimu, pokyčiai „INVL Baltic Real Estate“ laukia jau artimiausiu metu. 2016 metų pradžioje bendrovė planuoja platinti naują akcijų emisiją, skirtą ne tik profesionaliems, bet ir smulkiesiems investuotojams. Ateityje bendrovė sieks tapti uždaro tipo investicine bendrove: gavus šį statusą, „INVL Baltic Real Estate“ valdymą planuojama perduoti „Invalda INVL“ grupės bendrovei „INVL Asset Management“.

„Vertinu „Invaldos INVL“ grupės turto valdymo patirtį kaip vieną išskirtinių šalyje. Tikiu, kad mano sukauptos žinios bus naudingos ne tik įgyvendinant esamus projektus, bet ir kuriant bei vystant naujus“, – sako E. Damulis.

Pastaruoju metu bendrovėms UAB „Selvaag Lietuva“, UAB „Oslo namai“ ir UAB „Eicore“ (Comfort Hotel LT) vadovavęs E. Damulis turi sukaupęs penkiolikos metų vadovavimo patirtį tarptautinėse nekilnojamojo turto vystymo ir valdymo, statybos, apgyvendinimo paslaugas teikiančiose bendrovėse. Jis taip pat turi patirties vykdant bendrovių steigimus, susijungimus, įsigijimus bei pertvarkymus. E. Damulis yra „Baltic Sea Properties AS“ ir Lietuvos nekilnojamojo turto vystytojų asociacijos (LNTPA) valdybos narys.

NASDAQ Vilnius biržoje listinguojama „INVL Baltic Real Estate“ valdo apie 58,2 tūkst. kvadratinių metrų nekilnojamojo turto ploto Vilniuje ir Rygoje. Grupei „Invalda INVL“ priklauso 12,7 proc. „INVL Baltic Real Estate“ akcijų.

Dėl papildomos informacijos kreiptis:
El. paštas: media@invl.com
Tel. 8 610 345 77